Kontakt os for et godt tilbud​

Send en mail     |   Ring på telefon 43 99 20 10

Ombygning tilbydes i roskilde og køge​

​Skal badeværelset ombygges, er køkkenet blevet slidt, eller skal lejligheden moderniseres? Hos Murerfirma J. E. Haahr klarer vi alle former for ombygning i Hedehusene, Roskilde, Køge og omegn - altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Hovedekspertise ved ombygning er private kunder

Gennem mange år har vi udført forskellige projekter for både private og erhverv, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere opgaven omkring deres ombygning. Vores hovedekspertise ligger inden for de private kunder, men vi har gennem tiden også udført projekter for mange arkitekter, entreprenører, børnehaver og meget mere.

Når det kommer til ombygning, skal arbejdet udføres med kreativitet, præcision og sans for detaljerne, og på det område har vi rigtig stor erfaring.

Et uforpligtende tilbud på ombygning

Vi kan tilbyde en løsning inden for ombygning, som på alle måder lever op til dine krav. Vi kommer ud til dig og ser på hvilke ændringer, der skal laves, og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 43 99 20 10 eller e-mail  ​jhaahr@live.dk​ for at høre mere.​ Vi glæder os til at høre fra og til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Indhent tilbud​

Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​:

​Murerfirma J. E. Haahr

CVR: 12297440

Adresse:​

Brøndvej 4B
2640 Hedehusene

Kontakt os​:

Telefon: 43 99 20 10 

E-mail: jhaahr@live.dk

Vi er medlem af​: