Kontakt os for et godt tilbud​

Send en mail     |   Ring på telefon 43 99 20 10

Badeværelse installeres i Køge og Roskilde​

Ens badeværelse er et af de rum, man opholder sig meget i. Derfor er det vigtigt, det er bygget med fokus på velvære og komfort, og at det samtidig er pænt at se på.

Hos Murerfirma J. E. Haahr klarer vi både store og små opgaver. Vi lægger vægt på kvalitet fra start til slut, og det gælder lige fra første møde til, sidste hånd er lagt på projektet. Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du får fuldt udbytte af vores knowhow.

Vi opfører dit badeværelse i god kvalitet

Vi kan bygge et badeværelse, der er tilpasset din personlige stil – naturligvis til en fornuftig pris. Gennem årene har vi set mange forskellige designs til badeværelse, og derfor har vi en rig idebank at arbejde ud fra.

For os er det vigtigt, at dit badeværelse kommer til at matche din stil, da vores erfaring siger os, det giver de mest tilfredse kunder. Vi kan også hjælpe dig med at finde de helt rigtige fliser.

Kontakt os for tilbud på badeværelse

Lad os opfører dit nye badeværelse i din bolig eller virksomhed. Vi hjælper kunder i Roskilde, Køge og omegn.​ Kontakt os i dag på telefon 43 99 20 10 eller e-mail ​jhaahr@live.dk​ for et godt uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud​

Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​:

​Murerfirma J. E. Haahr

CVR: 12297440

Adresse:​

Brøndvej 4B
2640 Hedehusene

Kontakt os​:

Telefon: 43 99 20 10 

E-mail: jhaahr@live.dk

Vi er medlem af​: